Op woensdag 17 april a.s vindt de Algemene Ledenvergadering plaats van onze Windcooperatie, Meerwind.
Plaats:  Zalencentrum Het Trefpunt, Hoofdweg 1318, 2153  LS Nieuw Vennep.

Aansluitend op de besloten Algemene Ledenvergadering van Windcooperatie Meerwind Haarlemmermeer nodigen wij u graag uit voor onze informatieavond over de energietransitie.

Deze avond is openbaar en begint om 20.00u. De toegang is vrij.

sprekers
Young Solar Chalenge door team Kai Munk
Een team scholieren van het Kai Munk college in Hoofddorp gaat met een eigen solar boat meedoen aan de Young Solar Challenge. De eerste wedstrijd is al op 10 en 11 mei.

Siward Zomer Onderhandelingen Klimaatakkoord, Elektriciteitstafel door.
De leden kennen Siward mogelijk nog van onze samenwerking met De Windvogel om Zuidenwind overeind te houden dat hij samen met Gerard Jansen deed. Maar Siward doet meer. Namens REScoopNL/Energie Samen was hij het afgelopen jaar onze - voor alle burger initateven in duurzame energie z onderhandelaar aan de klimaatafel van het klimaatakkoord. Ook wordt hij nu directeur van alle Regionale Energie Strategieën (RES’en) die nu in hel land opgericht worden in het kader van het Klimaatakkoord.

Jurgen Nobel Energietransitie in Haarlemmermeer door
Jurgen is vanaf begin 2019 wethouder van Haarlemmermeer en heef in zijn portefeuille onder meer Energietransite. it hoofde van zijn functe zit Jurgen ook in de stuurgroep RES-NHZ (Noord-Holland Zuid) namens Amstelland-Meerlanden.
De vorige coalite heef een beleidsdocument opgesteld Ruimtelijke Verkenning Energie-transite. Actes vanuit de gemeente zoals “winst uit je woning”  of het experiment met huisbaterijen worden al uitgevoerd. Nu moeten er volgende stappen in de gemeente voorbereid worden

zie ook: facebook:

↑ Top