Energie-wijs, test uw kennis over energie met Meerwind.

 Op Pinksterzondag 24 mei 2015 kunnen inwoners van Hoofddorp en omgeving hun kennis over energie testen tijdens een korte workshop die gehouden wordt na een openlucht kerkdienst in het Haarlemmermeerse Bos.

 Op verzoek van de Raad van Kerken verzorgt Meerwind een workshop die te maken heeft met duurzaamheid met een focus op energie, duurzame energie en ons consumptiegedrag. Aan de hand van vragen moeten de deelnemers het juiste antwoord kiezen uit meerdere mogelijkheden. Spieken of discussiëren over de vragen en antwoorden mag deze keer! Sterker nog, wij stimuleren dat juist: door discussie over over ons energievraagstuk wordt bewustwording en overdracht van kennis hierover in een stroomversnelling gebracht

De beste ”energiedeskundige” ontvangt uiteraard een toepasselijke prijs.

 

Waar?

Grote grasveld in Haarlemmermeerse Bos. Volg de bordjes en aanwijzingen.

 

Wanneer en hoe laat?

Zondag 24 mei 2015. Om 10.00 uur is er een korte openlucht kerkdienst van alle kerken van Hoofddorp. Aansluitend om ca 10.45 uur zijn er diverse workshops waaronder die van Meerwind.

(Houdt er rekening mee dat het 10 minuten lopen is vanaf de parkeerterreinen bij de IJweg.)

Iedereen is welkom op deze laagdrempelige bijeenkomst; uiteraard ook wanneer u geen persoonlijke behoefte voelt om de kerkdienst bij te wonen.

 

meer informatie vindt u hier

 

 

 

 

↑ Top